21 juni 2024

Audi velgen

In deze categorie vindt u niet alleen complete wielen voor zomer en winter, maar ook gegoten aluminium audi velgen en wielaccessoires. Audi velgen bieden u superieure kwaliteit die uitzonderlijke grip op de grond, optimale tractie en ongeëvenaarde rijveiligheid en comfort garandeert. Met onze modellen vindt u de juiste producten voor uw Audi. Wilt u Audi velgen kopen om de esthetiek van uw auto te verbeteren? Onze site biedt een breed scala aan modellen van Audi velgen. Onze uitgebreide ervaring in de automobielsector stelt ons in staat om alle soorten velgmodellen online te zetten: aluminium velg, plaatmetalen velg, tuningvelg, sport- of chromen velgmodellen. Op onze site vindt u Audi velgen van de belangrijkste marktspelers.

Quatro

Quattro is een term die voorkomt op auto’s van de fabrikant Audi. Het komt overeen met de permanente vierwielaandrijving die met vierwielbesturing zorgt voor een betere voertuigstabiliteit op gladde oppervlakken. Met deze transmissie kunnen de achterste Audi velgen profiteren van tractie wanneer dat nodig is. Er wordt dus minder geschaatst. Het is een systeem dat tot doel heeft de verdeling van de aandrijfkracht op de vier wielen te verbeteren en niet langer alleen op de twee voorste aandrijfwielen. Dit systeem is ook erg handig bij het verminderen van overstuur en onderstuur. De auto is veiliger bij het draaien. Quattro-voertuigen bieden daarom betere prestaties bij hoge snelheden en op gladde oppervlakken. Daarom is dit systeem perfect voor offroad of krachtige modellen. Maar het moet worden opgemerkt dat de fabrikant het op al zijn voertuigen aanbiedt, zowel kleine stadsauto’s als high-end auto’s. Het blijft vandaag alle soorten voertuigen aanwijzen die zijn uitgerust met 4 Audi velgen die rijden.

Geniet in alle veiligheid van uw Audi:

Uitgerust met tien keer meer lamellen, bredere en diepere groeven dan zomerbanden, verhogen audi velgen de tractie van uw voertuig aanzienlijk. Wat betreft hun samenstelling, die rijker is aan natuurlijk rubber, biedt het u verbeterde grip. Hierdoor worden de remafstanden tot wel 26% verkort en het aantal ongevallen door gebrek aan grip met 40% verminderd. Beveilig jezelf!