13 juni 2024
sidebars

Kan mijn auto sidebars hebben?

Als je sidebars wilt bij jou auto moet je eerst kijken of dit mogelijk is. Heer lees je meer over of deze bars mogelijk zijn voor jou auto en hoe je deze kunt aanschaffen.

Wat zijn sidebars?

Sidebars zijn eigenlijk zoals de Engelse naam al zegt, balken die je aan de zijkant van je auto bevestigd. Dit zie je vaak bij bestelbusjes terug. De functie van deze bars zijn eigenlijk dat je geen schade aan je auto maakt, als je bijvoorbeeld boodschappen hebt gedaan en je komt met je winkelwagen terug bij je auto en de winkelkar botst tegen de auto aan dan voorkomen de bars de schade aangezien die dan tegen de bar aanbotst en niet tegen de auto.

sidebars

Kan mijn auto ze hebben en is het verstandig?

Als je in een busje rijd dan kun je sowieso side bars nemen, dit is ook erg verstandig om te nemen en zeker als je vaak spullen vervoerd met je busje. Dit kan namelijk erg veel schade voorkomen.

Een persoon auto hebben vaak geen side bars en is ook lastig om op een auto te bevestigen. Echter hebben sommige en vooral nieuwe auto’s wel al standaard een bar op de auto zitten.

Side bars kopen

Een side bar kun je op veel verschillende plekken kopen. Deze kun je bijvoorbeeld online bestellen maar je kunt ze ook kopen bij een auto winkel die onderdelen verkoopt voor auto’s en busjes.

Van ten voren moet je natuurlijk ook weten hoe lang je busje is zodat je zeker weet dat je wel het juiste formaat aan bars koopt. Doe dit dus ook vooral en ga dan opzoek naar de bar die geschikt is voor jou voertuig.

Ook is het erg belangrijk om goed te kijken bij jou voertuig of er wel een mogelijkheid is om een bar te bevestigen. Als deze mogelijkheid er niet is wordt het namelijk erg lastig om ze alsnog te kunnen bevestigen. In dat geval kun je het beste advies vragen aan een bedrijf die gaat over het installeren van deze bars aan jou voertuig.