21 juni 2024

Toneelschool Amsterdam de Toneelmeester

Op zoek naar toneelschool Amsterdam?

Toneelschool Amsterdam de Toneelmeester verzorgt acteerlessen voor jongeren die een kijkje willen nemen in het vak acteren. Talentontwikkeling staat bij toneelschool Amsterdam de Toneelmeester centraal en daar doen zij ook alles voor. Denk aan persoonlijke aandacht voor de spelers en begeleiding. Als je de vooropleiding bij de Toneelmeester heb gehaald stroom je gemakkelijk door naar HBO. De docenten van toneelschool Amsterdam de Toneelmeester zijn afgestudeerde acteurs, zij kunnen je goed helpen met de vormgeving van acteur. Je leert er erg veel van en je ontwikkelt jezelf erg goed! De Toneelmeester heeft een eigen theater en staat direct in verbinding met de praktijk.

Mijn ervaring

Ik wilde ook deelnemen aan toneelschool Amsterdam de Toneelmeester, want ik wilde daarna een acteerstudie volgen op HBO. De doorstroom zal gemakkelijker zijn als je eerst bij een toneelschool dingen hebt geleerd. En ja dat heb ik zeker! Ik heb van afgestudeerde acteur geleerd hoe ik mezelf kan ontwikkelen. Dat begon met vertrouwen kweken en kritiek goed opvangen. De basis heb ik geleerd en nu hopen dat ik wordt aangenomen bij een acteerstudie op HBO.

Ik adviseer mensen die ook een acteerstudie willen volgen op HBO, om ook eerst deel te nemen aan toneelschool Amsterdam de Toneelmeester.