25 juni 2024

Olympische spelen op Facebook.

De Olympische spelen zijn een wereldwijd bekend en veel bekeken evenement. Tijdens de Olympische spelen strijden top sporters van over de hele wereld tegen elkaar om Olympisch kampioen te worden. Dit wordt gedaan in veel verschillende soorten sporten. De Olympische spelen vinden om de vierjaar plaats en dit is steeds in een ander land. Als start van de spelen wordt traditioneel elk jaar het Olympische vuur aangestoken. Er zijn twee verschillende soorten van de Olympische spelen. Namelijk de winter spelen en de zomer spelen. Aangezien het zo’n belangrijk en veel bekeken evenement is, is het belangrijk om de mensen hier goed van op de hoogte te houden. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van social media zoals Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor de Olympische spelen?

Facebook is een bekend social media platform waar jong en oud gebruik van maakt. Bijna iedereen is bekend met het platform en een bijkomend voordeel van Facebook is dat het makkelijk te gebruiken is. Via Facebook is het gemakkelijk om foto’s, video’s, teksten of een combinatie hiervan te plaatsen. De mensen die het zien kunnen dit gemakkelijk delen, liken of hierop reageren. Via facebook kan de organisatie van de Olympische spelen de mensen op de hoogte houden over bijvoorbeeld uitslagen of wijzigingen in het wedstrijdschema.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen te beantwoorden van de mensen die de Olympische spelen zijn tegen gekomen op Facebook. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de planning van de verschillende wedstrijden, uitslagen of records. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Wanneer het bijvoorbeeld om een hele specifieke vraag gaat zullen de chatspecialisten de klant doorverwijzen naar de persoon die hen het beste verder kan helpen. Wij staan 7 dagen per week, 72 uur voor u klaar om de binnenkomende vragen van klanten te beantwoorden. Heeft u interesse neemt dan vrijblijvend contact met ons op.