20 juli 2024
bedrijfsbeëindiging Huizen

Bedrijfsbeëindiging Huizen

Wanneer er sprake is van een bedrijfsbeëindiging Huizen, dan kan je hiervoor het beste aankloppen bij Oxyz. Jaap Tol is de naam van de schuldhulpverlener die jou hiermee goed kan helpen. Een eigen bedrijf opstarten is vaak geen probleem. Aan de hand van een ondernemersplan kom je al een heel eind. Een bedrijf draaiende houden is een heel ander verhaal. Hier komt heel vele kennis en inzicht bij kijken. Zo moet je ervoor zorgen dat jij de juiste producten aan de man brengt. Verkopen moet jou ook liggen, anders loop je de kans om hierdoor klanten te verliezen.

Er komt veel bij kijken bij een bedrijfsbeëindiging Huizen

Jarenlang heb ik met het idee gelopen om een eigen bedrijf op te starten. Eigenlijk veel sneller dan de planning was, heb ik de deuren kunnen openen van mijn eigen bedrijf. Het ging allemaal bijzonder goed en mijn inkomen zag ik met de dag stijgen. Zo ben ik een tiental jaar door gegaan en heb een heerlijk leven gehad. Maar de jaren verstreken en ook ik werd een jaartje ouder. Op een gegeven moment kreeg ik te maken met gezondheidsklachten en dat was voor mij de reden om met mijn eigen bedrijf te gaan stoppen. Om dit goed te laten beëindigen heb ik er een professioneel bedrijf bij gehaald. De naam van dit bedrijf is Oxyz.

bedrijfsbeëindiging Huizen

Goed geholpen door Oxyz

Een bedrijf opstarten daar wist ik genoeg over, helaas niet om deze te beëindigen. Iemand anders vinden om mijn zaak over te nemen, daar was ik helaas niet in geslaagd. Gevolg was dan ook om de deuren, definitief te sluiten. Samen met Jaap Tol van Oxyz hebben wij stap voor stap gekeken welke zaken er allemaal geregeld moesten worden. Natuurlijk is het in dit geval erg belangrijk dat jij iedereen op tijd op de hoogte stelt dat jij stopt met jouw zaak. Je voorkomt hiermee dat er geen schuldeisers of andere afnemers op de stoep staan om geld te halen.

Veel zaken om te regelen

Nadat ik had besloten om de deuren van mijn eigen bedrijf te gaan sluiten, kwam er best wel veel op mij af. Zoveel dat ik hiervoor Oxyz heb ingeschakeld om mij hiermee te helpen. Als eerste moest er geregeld worden dat mijn bedrijf werd uitgeschreven uit de kvk. Zo waren er nog veel meer zaken die geregeld moesten worden, maar dat werd allemaal netjes voor mij gedaan. Waar ik wel van stond te kijken was dat ik eventueel recht kon hebben op een uitkering. Hier had ik zelf niet bij stil gestaan en was daarom blij om deze tip te horen.

bedrijfsbeëindiging Huizen

Besluit Bijstandsvoorziening Zelfstandigen

Deze wet, Besluit Bijstandsvoorziening Zelfstandigen, kan je voor in aanmerking komen als je aan bepaalde punten voldoet. Zo is er een leeftijdsgrens tussen de 18 en 65 jaar aan verbonden. Tevens moet jouw bedrijf niet meer kunnen doorstarten en het inkomen moet voor jou de hoofdbron bestaan om te kunnen overleven. Wil jij hier meer over weten, dan kan Oxyz jou hier meer over vertellen.