14 juni 2024

In de keuken

In de keuken 

Beton cire is op veel manieren toe te passen. Het is deze veelzijdigheid die ervoor zorgt dat steeds meer mensen besluiten het in hun huis aan te brengen. Beton cire wordt namelijk gebruikt in iedere ruimte van een huis, woonkamer, slaapkamer, badkamer en de keuken. Omdat het op zoveel manieren toegepast kan worden, wordt het ook op verschillende manieren in deze ruimtes gelegd. Je kan beton cire namelijk als vloer leggen. Dat is de meest voorkomende toepassing. Als vloer heeft beton cire als grote voordeel dat het naadloos is, daardoor is het makkelijk schoon te maken. Handig voor in een keuken waar nog wel eens wat mis kan gaan. Als er iets valt kan het dus niet tussen de voegen gaan zitten Keuken beton cire is naast dat het hygiënisch op de vloer ook erg mooi. De naadloze eigenschap is zorgt ervoor dat de ruimte veel groter lijkt dan hij in werkelijkheid is.  

Andere oppervlakten 

Keuken beton cire is niet alleen geschikt als vloer. Omdat het veel lichter is dan regulier beton is het veel makkelijker om mee te werken. Je kan beton cire ook op vrijwel iedere oppervlakte aanbrengen: hout, mdf, gips, steen, noem maar op. Door deze eenvoud van aanbreng kun je het toepassen op bijvoorbeeld het aanrecht. Veel mensen vinden een nieuw aanrecht een grote investering, maar met beton cire is het heel makkelijk om van je oude aanrecht een nieuwe te maken. Beton cire kan namelijk erg makkelijk worden aangebracht op bekende oppervlaktes voor een aanrecht, denk aan graniet, marmer of vinyl. 

Aanbrengen 

Je kan beton cire direct op deze oppervlaktes smeren, als het droogt en gepolijst is (beton cire betekent namelijk gepolijst beton) heb je een prachtig nieuw aanrecht voor een fractie van de kosten van een nieuw aanrecht van regulier beton. Beton cire is daarom de uitkomst voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe keuken.