13 juni 2024
vakantiepark aan zee

Heerlijk wakker worden met frisse lucht

Wat is er nu lekkerder wakker worden dan met de heerlijke frisse lucht van de zee, als je het geruis hoort wil je zo weer in slaap vallen. In Julianadorp logger je echt in een vakantiepark aan zee, het park is autovrij want het is niet met de auto bereikbaar. Dus moet je het laatste stukje helaas lopen maar dat is zeker de moeite waard, maak je gebruik van de bagageservice wordt alle netjes naar je huisje gebracht. Veel keus uit een type huisje heb je niet, alleen voor vier tot zes personen. 

Gezellig aan de rand van Egmond

Iets verder van de zee af namelijk 1,5 kilometer ligt aan de rand van Egmond het prachtige vakantiepark van Roompot, een echt vakantiepark aan zee voor het hele gezin. Kinderen vermaken hun prima in het heerlijke verwarmde buitenzwembad, knutselen kunnen de kinderen in de kidsclub die er op het vakantiepark is. Spel en sportmogelijkheden zijn er meer dan voldoende op het park aanwezig. Bezoek ook het oude centrum van Alkmaar met de kaasmarkt, leuke bezienswaardigheid voor jong en oud.

vakantiepark aan zee

Bijzonder vakantiepark aan zee

Eigenlijk geen vakantiepark maar wel erg dicht bij de zee, een soort van appartementencomplex wat gelegen is in Scheveningen. Kijk je aan de ene kant uit op de Noordzee, de andere kant in de tweede binnenhaven die vol met mooie boten ligt. Volop restaurant in de omgeving waar je lekker kunt eten, iedere dag verse vis op het menu. Diverse strandpaviljoens die maar op vijf minuten lopen liggen, wandelen over de boulevard of even overdekt winkelen in de promenade. Verschillende soorten appartementen kun je uit kiezen, van een twee persoons tot acht personen dus met vrienden kun je er ook lekker naartoe. De faciliteiten van het park in Kijkduin mag je gratis gebruiken, onder andere het zwembad.