21 juni 2024

Voer op een veilige manier afdalingen uit met valbeveiliging van G4S Safety Solutions!

Bij G4S geven wij adviezen op het gebied van beveiliging, maar we verkopen ook veiligheidsproducten die dienen als valbeveiliging. G4S is een zeer ervaren en goed geïnformeerd bedrijf. Als jij bij ons een veiligheidsproduct koopt, dan weet je zeker dat jij of jouw personeel op een veilige manier een afdaling kan maken!

Valbeveiliging

Valbeveiliging is een soort product dat ervoor zorgt dat jij op een veilige manier een afdaling kan maken. Zo verkopen we valstopblokken, driepoten en lieren. Deze zorgen ervoor dat een afdaling betrouwbaar kan worden uitgevoerd.

Soorten producten

Producten die wij verkopen die dienen als valbeveiliging zijn: veiligheidsharnassen, verankeringen, afdalers en reddingslieren, toegangs- en evacuatiesystemen, valstopblokken en leef- en vanglijnen. We verkopen bovendien nog verschillende accessoires met betrekking tot valbeveiliging.

Om verantwoord werkzaamheden uit te voeren vanaf een bepaalde hoogte is het essentieel om één van deze bovengenoemde producten aan te schaffen. In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod!

Merken en materialen

Wij verkopen veiligheidsproducten verschillende merken. Zo verkopen we harnas modellen van de merken Honor, Skylotec en Petzl. Onze veiligheidsproducten zijn bovendien in verschillende maten, maar ook in verschillende materialen beschikbaar. Zo verkopen we producten in de materialen carbon, (gegalvaniseerd) staal, ademend weefsel, nylon, hoogwaardig aluminium, polyamide, roestvrij stalen kabel en polyester.

Contact opnemen

Voor vragen of advies kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met 4GS Safety Solutions. Wij zijn dag en nacht bereikbaar om u te helpen. Je kan bellen naar +32 (0)3 568 15 89 of e-mailen naar het e-mailadressafetysystems@be.g4s.com.

Schroom niet om contact op te nemen!