25 juni 2024

Webshop voor darts en meer

Wie zoekt naar darts, is bij deze webshop aan het juiste adres. Je vindt hier alle soorten darts van verschillende merken en materialen. Maar je kunt ook andere spullen vinden die te maken hebben met darten op de webshop. Wanneer je minimaal € 50 besteedt, wordt je bestelling zelfs gratis verzonden. En meestal is deze de volgende dag al in huis, tenzij je product niet op voorraad is dan. Met een centraal magazijn in Eindhoven, kunnen ze je darts en andere producten leveren in Nederland, België en Duitsland op een korte termijn.

De steel-tip darts

Er zit een hoop variatie in darts. Wanneer je darts koopt, betaal je voornamelijk voor de punt en de barrel. De shaft en de flights kun je vervangen en dat zal je op termijn ook moeten doen. Deze twee onderdelen slijten simpelweg door ze te gebruiken. Het is dus niet gek om bij je darts daar meteen extra van te bestellen, zodat je langer kunt genieten van het darten. De punt is over het algemeen een steel-tip, althans dat is in Nederland zo. In Duitsland is bijvoorbeeld juist de soft-tip, de elektronische dartpijl, een stuk populairder.

Welk materiaal voor je darts

Darts worden gemaakt van brass of van tungsten. Welk materiaal je darts zijn, zegt eigenlijk alleen iets over wat voor speler je bent. Ben je ervaren of professional? Dan kies je voor tungsten. Speel je gewoon voor de lol of met vrienden, kies dan voor brass. Brass is een lichter materiaal dan tungsten en daarom zijn brass darts iets dikker. Ze gooien dan gemakkelijker, waar de dunnere tungsten darts juist uitkomst bieden omdat je dunnere pijlen dichter naast elkaar kunt gooien.